«Naktinėjam 2019»

Sausio 4 d. IIA, IIB, IIC klasių gimnazistai ir jų auklėtojai R.Ganseniauskas, S.Voytkevich, A.Belevič į mokyklą rinkosi neįprastu laiku – po pietų, o keliavo namo 7 valandą ryto. Ką galima veikti 16 valandų mokykloje?!

Po Kalėdinio karnavalo bei Naujametinės diskotekos susirinkusių naktinėtojų laukė aktyvi ir linksma veikla.

Vakaras prasidėjo nakties taisyklių kūrimu. Tą naktį mokinių žodyne nebuvo žodžių „nenoriu“, „nemoku“, „negaliu“. Nebuvo ir blogos nuotaikos. Vakarą tęsė tinklinio varžybos, įvairūs žaidimai, šokiai.  Visi   norintys dainavo „Karaoke“. Kiek buvo nepaprastų emocijų, kiek išradingumo.

Išalkę vidurnaktį naktinėtojai užsisakė picų. Pavalgę naktipiečius, vieni vėl nenuilsdami šoko diskotekoje, dainavo, kiti kalbėjosi, aptarė nepaprastus nakties įspūdžius, pasakojo įvairius juokingus nuotykius.

Tie, kurie jau buvo pavargę, prigulė pailsėti, kiti žiūrėjo filmus arba žaidė stalo žaidimus, bendravo. Net nepastebėjo, kaip greitai prabėgo laikas. Susirinkę puodelio rytinės arbatos, aptarė renginį. Visų nuomonė buvo vieninga – laikas praleistas šauniai, smagiai ir įdomiai.

Dėkojame dešimtokams už gerą nuotaiką, šiltą bendravimą, o jų auklėtojams – už optimizmą, kantrybę ir puikiai organizuotą renginį.

Dailės, technologijų mokytoja Svetlana Voytkevich