Pamokų ir skambučių tvarkaraštis

Skambučių tvarkaraštis

 

Pamoka Pamokos trukmė Pertraukos trukmė
 1. 8.00 – 8.45 5 min.
2. 8.50 – 9.35 5 min.
3. 9.40 – 10.25 20 min.
4. 10.45 – 11.30 20 min.
5. 11.50 – 12.35 10 min.
6. 12.45 – 13.30 5 min.
7. 13.35 – 14.20 5 min.
8. 14.25 – 15.10 5 min.
 9. 15.15 – 16.00