Mokslo ir žinių dienos akimirkos

Rugsėjo 3d. mūsų gimnazijoje įvyko iškilminga 2018-2019 mokslo metų pradžios šventė, kurioje dalyvavo Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst ir Nemėžio seniūnas Vlodimež Sipovič. Į gimnazija atvykusi merė Marija Rekst su džiaugsmu pasveikino švietimo įstaigos mokytojus, moksleivius bei jų tėvelius. „Labai džiaugiuosi, kad šiandien, tokią gražią ir saulėtą dieną, Jūs atėjote į mokyklą pailsėję, trykštantis džiaugsmu ir kupini ryžto semtis naujų žinių iš savo mylimų mokytojų ir draugų. Tegul šie mokslo metai visiems Jums bus pilni kūrybinės prasmės ir gražaus bendradarbiavimo, kad kiekvieną dieną pilnomis saujomis semtumėte iš mokyklos gyvenimo visa tai, kas geriausia“, – kalbėjo merė. Merė taip pat išreiškė pasididžiavimą puikiais abiturientų brandos egzaminų rezultatais bei mokinių pasiekimais olimpiadose ir konkursuose.

Jau antrus metus iš eilės mūsų abiturientai gauna daugiausia 100-ų iš visų Vilniaus rajono bendrojo ugdymo mokyklų. Šiemet jų turime net 8.

Gimnazijos direktorius Zbigniev Maciejevski savo ir gimnazijos bendruomenės vardu dėkojo merei už nuolatinę paramą ir rūpinimąsi mūsų gimnazija. Su kiekvienais metais mūsų mokykla gali pasigirti ne tik puikiais rezultatais, aktyviu dalyvavimu projektuose, bet ir sutvarkyta aplinka, renovuotu pastatu. Dar laukia nemažai darbų, todėl linkime kantrybės bei džiaugsmingų, kūrybingų ir sėkmingų 2018-2019 Mokslo metų.