Sporto varžybos gimnazijos 70 – ies metų jubiliejaus proga (2d.)

Sulaukėme dar vieno šventiško ir linksmo savaitgalio. Balandžio 9 d. Nemėžio šv. Rapolo Kalinausko gimnazijos sporto salėje vyko tinklinio varžybos Gimnazijos taurei laimėti. Visus dalyvius pasveikino kūno kultūros mokytoja Teresa Jakubovska. Ji palinkėjo sėkmės, ištvermės, įsimintinų ir puikių varžybų.

Džiaugiamės, jog atsirado penkios rimtai kovai nusiteikusios komandos. Smagu, kad puikiai pasirodė ne tik mūsų gimnazistų, bet ir tėvų, buvusių mokinių komandos. Mes suprantame, kad dabar taip skubančius, užimtus, nuolat įvairios veiklos turinčius mokinių tėvus įtraukti į gimnazijos veiklas yra savotiškas iššūkis. Bet mums pavyko! Turnyre dalyvavo tėvelių komanda „ELITA“ (I. Asanavičius, A. Gembickij, R. Zuzo, B. Vilčinskij, A. Neverkevič (1986 metų laida)). Ačiū Jums už aktyvų dalyvavimą, už šaunų pasirodymą, pastangas ir emocingas kovas!Laukiame sugrįžtant!!!

Mūsų gimnazijai atstovavo dvi komandos: gimnazijos 1-oji (Artur Bobin (IVA kl.), Arnoldas Čepkauskas (IVA kl.), Dominykas Kalinauskas (IVA kl.), Adrian Guščo (IVC), Augustinas Dulskis (IIIA kl.), Jonas Urbonas (IIIB kl.)) ir gimnazijos 2-oji ( Edvin Stankevič (IVA kl.), Tomas Mereškevičius (IVA kl.), Stanislav Dzikevič (IVA kl.), Greta Baidanaitė (IVA kl.), Gabriela Lisovska (IVA kl.), Lukaš Tomaševič (IVC kl.), Karina Oleinikova (IIIB kl.)).

Komandos jau nuo pirmųjų setoakimirkųžaidė drąsiai, rengė sėkmingas atakas ir rezultatas greitai augo. Džiugu, kad per turnyrą salėje varžybas stebėjo nemažai sirgalių – už tai žaidėjai jiems atsidėkojo gražiomis akimirkomis.

Nugaletojai

Suskaičiavus bendrus rezultatus, paaiškėjo, kad vis tik laimėjo draugystė. Tai buvo jaučiama ir viso renginio metu, nes visi dalyviai, nepaisant įtemptų ir sunkių varžybų, buvo puikios nuotaikos.Šventės uždaryme buvo paskelbti rezultatai. V vietą tinklinio turnyre užėmė komanda „ELITA“, IV vietą – komanda „REBIATA“, III-oje vietoje po permainingos kovos liko „GIMNAZISTAI II“, garbingą II-ąją vietą iškovojo „PERNYKŠČIAI“, o turnyro nugalėtojais tapo „GIMNAZISTAI I “. Komanda nugalėtoja apdovanota Gimnazijos taure, prizininkai diplomais, dalyviai padėkos raštais.

Nutilus kamuolių dundėjimui, nuleidus aikštelę į dvi dalis skiriantį tinklą, mintyse jau ėmė suktis mintys apie kitus turnyrus. Sveikiname visus sportininkus ir linkime sėkmės priimant kitus mūsų rengiamus iššūkius!

Linkime sau ir visai Nemėžio bendruomenei, kad tinklinio turnyras Gimnazijos taurei laimėti ir kitąmet tęstų savo tradicijas, kviesdamas visus į gimnaziją, į dar vieną, nepamirštamą tinklinio fiestą!

Iki greito susitikimo krepšinio varžybose!!!

Kūno kultūros mokytojai